Serviciile Noastre

Servicii Web Design

Printre cele mai populare servicii oferite de echipa noastra, este si serviciul de creeare website, pe scurt web design. Echipa noastra realizeaza site-uri web de prezentare sau complexe (marketplace sau ecommmerce). Agentia noasta online foloseste cele mai noi tehnologii dar si cele mai populare: WordPress, php laravel, reactjs, nodejs si altele. Oferim servicii de web design pentru Bucurest, Timisoare, Cluj, Arad, Constanta, Iasi, Craiova, Oradea dar si altele.

Servicii Google Ads

Serviciile noastre pentru campaniile google includ setarea de reclame, creearea continutului pentru reclama dvs. Oferim un intreg pachet de promovare online a afaceri dvs. Preturile pentru promovare online incep de la 500E pe luna si includ 2 call-uri lunare dar si un audit seo. De asemenea folosim si reclame facebook, asa numitele facebook ads.

Optimizare SEO si Promovare SEO

Suntem experti in promovare si optimizare seo pentru site-ul dvs. Optimizare SEO pentru site-ul dvs este un proces de durata dar rezultatele vor face ca site-ul dvs sa apara pe prima pagina in cautari pentru multa vreme. De asemenea oferim ca parte din promovarea seo, si creearea de continut text pentru paginile dvs. Oferim cele mai bune servicii seo profesionale. Clientii nostri vin din toate partile Romaniei, cum ar fi: Cluj, Iasi, Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Oradea. Oferim:

Vedeti mai multe detalii despre preturi SEO.

Servicii Web Design Bucuresti

Agentia noastra web este una dintre firmele cele mai bune de web design din Bucuresti. Pentru ca ne vom descurca cu orice tip de proiect de web development. Va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii de web design din Bucuresti. In acelasi timp realizam si aplicatii mobile. Atat pe Android cat si iOS. Experienta in web design este vasta si ducem la bun sfarsit orice tip de proiect fara a conta complexitatea. De la site-uri de prezentare la cele mai avansate aplicatii web , firma noastra face fata cu brio oricare provocari. Obtineti o cotatie gratuita de pret. Contactati-ne pe formularul de contact, sau la telefon (este afisat deasupra paginii). Despre preturile unui site web.

Web development

O agentie digitala pentru a creea website-ul de care ai nevoie.

Design Interfete

Proiectarea interfetelor front end pentru orice fel de aplicatie sau website.

Servicii SEO

Oferim un serviciu de optimizare SEO si consultanta marketing pentru afacerea ta, si pentru website-ul tau.

WordPress

Lucram cu WordPress, woocommerce sau orice alt plugin sau tema pentru a creea un website sau o aplicatie web in cel mai scurt timp.

Dezvoltare Aplicatii Mobile

Dezvoltam aplicatii mobile native, atat pentru iOS cat si pentru Android.

Cele mai noi tehnologii

Suntem specializati in Laravel, React, Angular, PHP, chiar si Python sau alte tehnologii pentru a dezvolta orice site sau aplcatie.

E-commerce

Experinta noastra cu diverse sisteme cum ar fi: woocommerce, prestashop, magento, dropal, open cart, cati si orice solutie custome de e-commerce.

Optimizare website

Putem lucra cu orice tip de website existent, il putem optimiza la orice nivel: seo, baza de date, design, cod, page speed (viteza) sau orice tip de optimizare.

Website Responsive

Proiectam in asa fel incat toate site-urile sa fie functionale si adaptate pe orice tip de ecran: computer, tv, tablete, telefoane, laptop.

Creare site prezentare

Creare oricarui website de prezentare. Folosim orice tip de tema wordpress. Site prezentare firma sau orice site de prezentare.

Intra in contact cu noi