Care este pretul unui site WordPress ?

Publicat: December 31, 2022

Cand vine vorba de constructia unui site, cel mai popular CMS este wordpress. Si asta datorita faptului ca este foarte usor de utilizat si este foarte prietenos cand vine vorba de SEO. De asemenea sistemul wordpress este gratis si este open source. Pe langa asta, wordpress vine cu o multime de plugin-uri oferite gratis de catre comunitatea vasta din spatele acestuia. In plus crearea unui site wordpress este de obicei mai ieftina decat crearea unui site de la zero sau bazat pe un alt framework: Joomla, Drupal, Magento.

Care este totusi pretul pentru un site WordPress ?

Cu privire la preturi, cum am discutat si in cazul unui web design obisnuit, totul depinde de complexitatea proiectului. In discutia preliminara cu echipa noastra , putem determina de la bun inceput care este bugetul pentru site-ul pe care vreti sa il construiti. De obicei un pret pentru un site wordpress porneste de la cateva sute de euro (350-500Euro) si poate ajunge si la cateva mii de euro. De exemplu, un site cu e-commerce integrat (woocommerce) poate ajunge chiar si la 2.500 Euro. Pentru o estimare exacta a proiectului dvs, va putem face o oferta personalizata. Puteti intra in contact cu noi si obtineti o cotatie de pret gratuita.

Care sunt pasii pentru crearea unui site WordPress ?

Pentru crearea unui site wordpress, avem cam aceeasi pasi standard ca si pentru orice alt proiect de software realizat de echipa noastra. Totul incepe atunci cand dvs va hotarati sa construiti un site wordpress pentru afacerea dvs. Astfel ca puteam distinge cativa pasi importanti:

  1. Dvs intrati in contact cu echipa noastra: in urma discutiei cu dvs vom stabili detaliile proiectului si putem determina pretul dar si timpul de executie. Respectarea unui deadline strict face parte din atentia la detalii si respectul fata de client al echipe noastre.
  2. Cotatia de pret din partea noastra: noi va vom da un pret corect pentru website-ul pe care doriti sa il construiti. De obicei timpul de executie variaza intre 1 saptamana si 8 saptamani. Dar unele proiecte pot dura si 6 luni in functie de complexitate (marketplace, site de licitatii, site de anunturi mai complex, marketplace gen eMag)
  3. Alegerea spatiului de gazduire website: echipa noastra va va indruma catre o gazduire web de incredere si care sa faca fata cerintelor si traficului generat de site-ul dvs. De obicei site-urile e-commerce, marketplace, site de anunturi auto, au mai mult trafic decat un site de prezentare.
  4. Inceperea proiectului si semnarea contractului: colaborarea dintre dvs si firma noastra de web design va face obiectului unui contract cu termeni de executie clari, si cu deadlinuri pe fiecare etapa. Plata facturilor se va putea efectua prin transfer bancar sau cu cardul.