Servicii Agentie Web Design

Publicat: December 30, 2022

Cand vine vorba de constructia unui website, cel mai adesea oamenii apeleaza la un profesionist. Si pe buna dreptate ca cine face asta zi de zi, va executa un website mult mai repede si mai bine. De obicei oamenii cauta servicii web design sau firma web design si cer o oferta de pret. Cam acesta este flow-ul celor care cauta sa isi construiasca un website. Pentru ca odata ce clientul va avea mai multe oferte, va decide in functie de buget, cu cine va face acel proiect.

Preturi web design

Cand vine vorba de preturile pentru serviciile web, aceastea variaza foarte mult in functie de calitatea lucrarii dar si de complexitatea proiectului. Un proiect mai complex, cum ar fi un website e-commerce va necesita mai multe ore de lucru, fata de un site de prezentare. Sau o aplicatie mobila va necesita mai multa munca decat un simplu website. Sa nu mai vorbim de tot felul de portaluri sau marketplace-uri. Toate necesita un anumit numar de ore lucrate. De exemplu pretul pentru un website poate varia de la 500 Euro pana la 20.000 Euro sau chiar mai mult. Totul este in functie de complexitate. De aceea inainte de oricare proiect se va discuta cu o agentie de web development si se va estima valoarea proiectului.

Locatie agentie web design

In principiu oamenii cauta firmele de web design dupa locatie. Un exemplu ar fi: agentie web bucuresti, sau agentie web design cluj. Dar in secolul 21 se lucreaza foarte mult remote, si agentiile de web design pot servi clienti din alte orase la fel de bine ca si clientii din orasul lor. Noi oferim o calitate a proiectelor exceptionala indiferent de orasul din care provine clientul. Pentru proiecte mari, ne putem deplasa si in orasul clientului pentru consultanta pe proiectul respectiv. Locatia pentru o agentie de web design nu este restrictiva in nici un fel.

Servicii web design complexe

In industria web design-ului exista mai multe tipuri de servicii cum ar fi: constructia unui website de tip marketplace, sau constructie unui site de tip e-commerce. Acestea sunt mult mai complex de realizat decat un site de prezentare. Un alt exemplu poate fi un site de anunturi auto, sau anunturi imobiliare sau un site de licitatii. De asemenea aceste proiecte sunt unele complexe. Daca doriti sa intrati in contact cu agentia online sitemile atunci ne puteti contacta pentru o oferta.